am un credit ipotecar in franci elvetieni luat acum 5 ani cu care am luat un apartament,de 3 ani nu am mai platit la credit ptr ca m/am despartit de cel cu care am luat apartamentul si nu am reusit sa/l vindem.acum a venit un executor judecatoresc ptr a vedea apartamentul,mentioney ca mie mi sa facut poprire pe cont,eu nu mai sunt in tara si vreau sa stiu care sunt consecintele,ce imi poate face daca eu nu mai sunt in tara?,si in mom de fata sunt recasatorita.se pot atinge de contul actualului meu sot daca el nu a avut nici o implicatie cu creditul?se poate face puscarie daca eu nu mai am nici un bun in tara pe care ei sa/l poata lua daca prin vanzarea apartamentului de catre banca nu se obtine suma restanta?autati-ma cu un sfat
Nu pot fi facute popriri pe ele, dar doamnei ii e blocat contul. Banii in acest caz nu ii poate folosi nici banca, dar nici dumneavoastra. Dar banii vor ramane in cont pana in momentul in care se va debloca. Pana una-alta, va sfatuiesc sa deschideti cont la alta banca unde sa vi se vireze veniturile cuvenite pentru copil. Pana se vor trezi sa faca o noua poprire mai dureaza cateva luni, apoi deschideti la alta banca si tot asa.
Poprire salariu
nina1974
Buna ziua
Am o poprire pe salariu si as vrea sa vand apartamentul, care este proprietatea mea, dobandit prin donatie. Cumparatorul imi vireaza banii prin ... (vezi toată discuția)