avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Licitatie

Buna ziua

As dori sa aflu care sunt pasii unei licitatii publice.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: etelkapalffy , utilizator 11:11, 6 Noiembrie 2012
Raspunsul la obiect poate fi oferit daca precizati din ce calitate sunteti interesat de creditor sau de debitor
Bună ziua
Am întrebat de licitație,deoarece,un executor judecătoresc a vândut jumătatea imobilului părinților mei în cadrul unei licitații ținute în biroul executorului fără ca acei cumpărători să fie la fața locului,fără să fi văzut ce cumpără,fără o evaluare prealabilă a imobilului,fără ca părinții mei să fie înștiințați de acea licitație,fără să se știe care era partea tatălui meu din imobil,nefiind făcută nicio dezmembrare,cumpărătorii devenind coproprietari în casă cu mama mea.După ce au devenit coproprietari cu mama mea în casă, au făcut dezmembrarea imobilului,susținând că au cumpărat partea dinspre stradă a imobilului,ulterior,dând-o afară din casă pe mama mea,cu toate că ea are numele în cf,ea fiind nevoită să trăiască la mine,cu toate că,având numele în cartea funciară a casei,plătește impozitul.Mama mea i-a dat în judecată pentru a obține servitute de trecere,mama câștigând dreptul de a putea intra în partea ei din casă.Cumpărătorii au recurat această hotărâre,câștigând,mama neavând dreptul a folosi porțile de acces.
Din cauza acestor întâmplări am avut un proces la CEDO.După 7 ani jumătate de agonie CEDO a declarat inadmisibilă cererea părinților mei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere ethel ethel Bună ziua, Încă o dată mă adresez Domniilor Voastre cu problema mea: într-un topic anterior am relatat faptul că mama mea are coproprietari în casa ... (vezi toată discuția)
înºtiinþare de licitaþie etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Palffy Etelka,sunt din oraşul Târgu-Mureş. Cu deosebit respect mă adresez domniilor voastre cu încă o întrebare. În anul ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere etelkapalffy etelkapalffy Buna ziua Cineva nu mi-ar putea spune,ca,conform legii,o servitute de trecere cata latime si lungime/adancime trebuie sa aiba? Poate fi considerata ... (vezi toată discuția)