avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sa procedez intr-o vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sa procedez intr-o vatamare

buna, as dori un sfat de la voi daca se poate. tatal meu a fost lovit de catre un vecin cu o secure,este acum in spital, a fost operat la mana pt k acolo a fost lovit si as dori sa stiu ce trebuie sa fac. chiar sunt in impas pt k nu stiu cui trebuie sa ma adresez si ce anume trebuie sa fac. tatal meu a sunat la politie si asteapta sa dea declaratie. dar mai departe ce trebuie sa fac. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:56, 8 Noiembrie 2012
Fiind un proces penal, nu are nevoie de bani, nu se percep niciun fel de taxe.
Eliberarea certificatului medico-legal costa in jur de 50 de lei, atat.
multumesc dar pentru un avocat aveti idee cat ii trebuie?
Fiecare avocat percepe propriul omorariu. Onorariile nu sunt fixe, depinde de avocat, de complexitatea cauzei si multi alti factori. Ca parte vatamata nu are nevoie de avocat, doar daca doreste in mod special unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata in dosar :plangere impotriva solutiei de neincepere a urmarii penale - este obligatorie prezenta unui avocat ? dorelpetru dorelpetru Buna ! In urma cu un an si doua luni am fost parte a unui conflict ,finalizat cu o agresiune fizica(lovire cu o furca),in urma caruia am scos certificat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala kro14 kro14 BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE M.am avut o problema cu o vecina ce era in stare foarte avansata de ebrietate si a rezultat cu batai.mai exact eu am fost lovita in ... (vezi toată discuția)