avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sofer - amenda in Ungaria, unde se plateste?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sofer - amenda in Ungaria, unde se plateste?

buna, am luat o amenda de circulatie in ungaria, stiti cumva unde pot sa o platesc?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:25, 18 Octombrie 2012
Hartia pe care ati primit-o de la agent este un ordin de plata postal pe baza caruia puteti achita amenda la orice oficiu postal din Ungaria sau, daca ar fi sa ne luam dupa ce scrie mai jos, la orice banca din Romania in contul bancar al carui numar international e trecut pe formular:

Formularul este format din trei exemplare, dintre care al treilea exemplar (de culoare verde), respectiv ordinul de plată poştal pentru bani în numerar anexat acestuia, agentul de poliţie care procedează în speţă i le înmânează făptuitorului contravenţiei. Achitarea sumei amenzii poate avea loc prin intermediul acestui ordin de plată poştal de bani în numerar, respectiv prin virament bancar în egală măsură. Ordinul de plată poştal înmânat conţine numărul de serie al formularului, denumirea autorităţii ce evidenţiază achitarea amenzii aplicate la faţa locului, numărul internaţional de cont bancar al acesteia şi suma amenzii aplicate la faţa locului.


[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot plati in alt judet amenda? Oanacroitor Oanacroitor Buna. Am luat o amenda de circulatie in timisoara. O pot plati la orice posta(trzorarie) ? De exemplu o pot plati in judetul caras si apoi sa merg cu ... (vezi toată discuția)
Cum verific achitarea unei amenzi in ungaria? masterflo masterflo Buna ziua.Sunt proprietarul unui tir care face curse internationale, si zilele trecute soferul a venit spunandu-mi ca a luat o amenda pe care a si achitat-o, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj ContSters95804 ContSters95804 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca indemnizatia de somaj se poate primi pe card si daca se platesc comisioane in plus decat cele aferente cardului. (vezi toată discuția)