avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie pentru gaze naturale 2012-2013
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie pentru gaze naturale 2012-2013

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti cum pot sa fac sa beneficiez si eu de subventie pt gaze de la stat. Prezint urmatoarea situatie:
- Locuiesc intr-un apartament care nu este pe numele meu, ci este pe numele tatalui meu. Parintii mei nu mai locuiesc cu mine in acest apartament, ei mutandu se undeva in provincie. OUG nr. 70/2011 prin art6. lit.i spune urmatoarele:
i) titularul ajutorului pentru incalzirea locuintei — reprezentantul familiei sau, dupa caz, persoana singura care indeplineste conditiile legale de acordare a ajutorului, care solicita acordarea acestuia si care poate fi, dupa caz: proprietarul locuintei, persoana care a instrainat locuinta in baza unui contract cu clauze de intretinere, titularul contractului de inchiriere al acesteia ori alt membru de familie major si legal imputernicit de proprietarul locuintei sau de titularul contractului de inchiriere ori, dupa caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a implinit varsta de 18 ani.
INTREBAREA MEA LA DVS ESTE URMATOAREA: MA POT INCADRA LA UNA DIN CONDITIILE ART.6 AL.I , PRINTR-O PROCURA NOTARIALA CEVA? INTR-UN CUVANT POT FACE IN ASA FEL INCAT TATA SA IMI FACA O PROCURA SIMPLA PRIN CARE SA CER SUBVENTIE PE NUMELE MEU?


VA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)