avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare Concediu de boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare Concediu de boala

Buna ziua,

As dori o clarificare in urmatorul caz:

Firma la care lucrez, are activitatea suspendata pentru o parte din salariati, in ziua de vineri a fiecarei saptamani. Si eu fac parte dintre salariatii pentru care in ziua de vineri se suspenda contractul de munca.
S-a intamplat sa fiu bolnava 3 zile, inclusiv vinerea, pentru care am primit concediu medical.
Personalul RU, completeaza in REVISAL situatia pentru fiecare saptamana si o raporteaza cel tarziu martea.
In cazul meu, mi s-a comunicat ca nu se mai poate inregistra concediul meu pentru ca l-am adus miercuri, dupa 3 zile de cand m-am imbolnavit (adica la 1 zi dupa raportare) si nu se mai poate face nimic.
Mentionez ca s-a cunoscut faptul ca sunt bolnava, dar nu si faptul ca mi s-a acordat un concediu medical pentru aceasta perioada. In plus, pontajul a fost completat in ziua de miercuri ( la 1 zi dupa raportare in REVISAL)
As dor
i, daca poate sa-mi spuna cineva, daca se mai poate face vreo corectie legala in RVISAL (si daca da, cum?) pentru a putea fi inregistrat acest concediu de boala.
Va multumesc.
In REVISAL nu se opereaza suspendarea c.i.m. ca urmare a acordarii unui concediu medical .
@freeelis

Era vorba despre suspendarea pentru somaj tehnic... pe care angajatorul a operat-o nestiind ca salariatul era in concediu medical.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Citez
As dor
i, daca poate sa-mi spuna cineva, daca se mai poate face vreo corectie legala in RVISAL (si daca da, cum?) pentru a putea fi inregistrat acest concediu de boala.
Va multumesc.

In final se face precizare ca se vrea inregistrat concediu de boala ...:-/
Multumesc pentru clarificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prezentat dupa intrerupere contract in perioada de proba gabrici gabrici Buna seara Un caz mai ciudat privind angajat aflat in perioada de proba de 90 zile Un angajat aflat in perioada de proba sustine ca se simte rau in ziua ... (vezi toată discuția)
Concediu medical anuntat la casa de sanatate nicoleta eremie nicoleta eremie Buna ziua, va rog frumos sa-mi scrieti care este procedura cu concediile medicale ale angajatilor. Cine trebuie sa anunte emiterea unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical flary23 flary23 buna ziua, pentru concediu medical in cazul copilului bolnav de varicela, in cazul mamei aflate in somaj,se poate obtine certificat concediu medical de la ... (vezi toată discuția)