Firma la care lucrez, are activitatea suspendata pentru o parte din salariati, in ziua de vineri a fiecarei saptamani. Si eu fac parte dintre salariatii pentru care in ziua de vineri se suspenda contractul de munca.
S-a intamplat sa fiu bolnava 3 zile, inclusiv vinerea, pentru care am primit concediu medical.
Personalul RU, completeaza in REVISAL situatia pentru fiecare saptamana si o raporteaza cel tarziu martea.
In cazul meu, mi s-a comunicat ca nu se mai poate inregistra concediul meu pentru ca l-am adus miercuri, dupa 3 zile de cand m-am imbolnavit (adica la 1 zi dupa raportare) si nu se mai poate face nimic.
Mentionez ca s-a cunoscut faptul ca sunt bolnava, dar nu si faptul ca mi s-a acordat un concediu medical pentru aceasta perioada. In plus, pontajul a fost completat in ziua de miercuri ( la 1 zi dupa raportare in REVISAL)
As dor
i, daca poate sa-mi spuna cineva, daca se mai poate face vreo corectie legala in RVISAL (si daca da, cum?) pentru a putea fi inregistrat acest concediu de boala.
Va multumesc.
As dor
i, daca poate sa-mi spuna cineva, daca se mai poate face vreo corectie legala in RVISAL (si daca da, cum?) pentru a putea fi inregistrat acest concediu de boala.
Va multumesc.
In final se face precizare ca se vrea inregistrat concediu de boala ...:-/
Concediu medical
flary23
buna ziua,
pentru concediu medical in cazul copilului bolnav de varicela, in cazul mamei aflate in somaj,se poate obtine certificat concediu medical de la ... (vezi toată discuția)