avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

Am si eu cateva nelamuriri, acuma o zi am fost lovit de catre un necunoscut cu o teava in cap la tampla si in umarul stang, prin urmare am o plaga suturata chirulgical cu patru ate. As dori sa ii cer daune. Am intre 8-9 zile de spitalizare pentru plaga suturata, si in jur la vreo 20 internare neurologie eventual chist pe creier. Ce ar trebui sa fac in cazul acesta? Intra la vatamare corporala sau vatamare corporala grava ? Cam cat ar fi o suma decenta sa ii cer?
Incadrarea juridica ar putea fi chiar tentativa la infractiunea de omor (sigur , avand in vedere toate imprejurarile in care fapta a fost savarsita) intucat ati fost lovit intr-o regiune vitala cu un corp dur , care va putea leza grav.
Putem vorbi , in speta, si despre infractiunea de vatamare corporala (pana in 60 de zile de ingirjiri medicale )
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Lovire iulianciolan iulianciolan lovirea cu pumnii si picioarele dupa care cu cutitul in zona toracica, este tentativa de omor? (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)