avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plecare din tara daca esti condamnat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plecare din tara daca esti condamnat

buna seara
am o intrebare:
daca am fost condamnat 4 luni cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani si 4 luni pot pleca din tara la munca in strainatate?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 21:21, 20 Octombrie 2012
Puteti pleca din tara.
Da, fara indoiala aveti dreptul de a parasi teritoriul Romaniei.
Singura conditie din hotararea de condamnare este aceea de a nu savarsi noi infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și ... Zahariaq Zahariaq Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și 2 ani termen de încercare și 120 ore muncă și obligația de a nu părăsi teritoriul ... (vezi toată discuția)
Comdamnare Dar daca ma duc la probatiune si dau o declaratie ca vreau sa plec in strainatate, imi da aprobare. (vezi toată discuția)
A doua infractiune cu alcoolemie alinu87 alinu87 Buna ziua,in 23.05.2010,am avut un accident cu aclcoolemie de 0,82 in aerul expirat si mi-sa anulat permisul si am executat 1 an si 8 luni cu suspendare,in ... (vezi toată discuția)