avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parchetul -recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

parchetul -recurs

la o suspendare conditionata de1an si 4 luni parchetul facand recurs ce se poate intampla inculpatului ? inculpatul este obligat sa se prezinte si el la recurs ? recursul este dat in data de 18-10 2012 dupa cat timp se va judeca recursul ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:38, 27 Octombrie 2012
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia legata de acest subiect aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
nikolos a scris:

Pentru art 178 alin1 si2 in prima instanta fond s-a dat 1an si 4 luni cu suspendare conditionata apoi procurorul a facut recurs , la judecarea recursului se poate da cu privare de libertate ?
Iindiferent de decizie la judecarea recursului se va da de catre judecator pronuntare definitiva si irevocabila ?

avocat_penalist a scris:

Normal ca la recurs se poate aplica o pedeapsa cu executare.

olimpia_ilie a scris:

Depinde pt ce motiv a facut parchetul recurs. Poate ca in recurs nu a cerut o pedeapsa cu executare sau poate ca a facut recurs numai pe latura civila. Vedeti ce scrie in cererea parchetului.

nikolos a scris:

unde ma pot interesa de cererea parchetului petru recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare- pronuntare/comunicare/termen recurs pici80 pici80 . Cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare pentru Ministerul Public şi de la comunicare pentru inculpatul ionica ion. Pronunţată în şedinţă ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva oliviaserban oliviaserban buna ziua tinand cont ca am mai comunicat cu dumneavoastra prin intermediul acestui site.M-ar interesa daca o sentinta definitiva acordata de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Restituirea dosarului la parchet dupa 9 luni de zile ralukastrugaru ralukastrugaru as dori sa stiu daca judecatoarea de fond a decis trimitere dosarului inapoi la parchet la cerere avocatilor gasinduse unele nereguli in rechizitoriu ce se ... (vezi toată discuția)