avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine judeca o contestatie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine judeca o contestatie?

Contestatia facuta unei sentinte irevocabile este judecata de acelasi complet care a dat-o?
Cel mai recent răspuns: ovidius34 , utilizator 17:15, 21 Octombrie 2012
Nu. Chiar daca ar pica tot la acelasi judecator, acesta se va abtine pentru ca deja si-a spus parerea despre pricina respectiva. Daca nu se abtine, este motiv de recuzare.
Multumesc mult. O zii buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)
Pot fi recuzaþi judecãtorii care judecã o contestaþie în anulare dacã au judecat ºi recursul? LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spuneti daca, completul care a judecat cererea de recurs intr-o speta pe latura civila, poate judeca cerea de contestatie a deciziei date in ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)