avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit mai este microintreprindere?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

mai este microintreprindere?

Daca in decembrie 2008 unicul angajat al microintreprinderii a intrat in concediu pentru ingijirea copilului de pana la 2 ani, in anul 2009 mai pastrez conditiia de microintreprindere? Cum trebuie completata declaratia 010? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 14:32, 3 Martie 2009
davideg a scris:

asa pare, dar este dat pe site-ul anaf la sectiunea intrebari frecvente.Normal ca nu trebuie luat de bun de aceea am recomandat obtinerea unui raspuns oficial din partea lor.

Raspunsurile de pe site-ul ANAF sunt raspunsuri oficiale.
ghola a scris:

davideg a scris:

asa pare, dar este dat pe site-ul anaf la sectiunea intrebari frecvente.Normal ca nu trebuie luat de bun de aceea am recomandat obtinerea unui raspuns oficial din partea lor.

Raspunsurile de pe site-ul ANAF sunt raspunsuri oficiale.

Nu m-as baza pe asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare/impozit pe profit mihaelaaaaaa mihaelaaaaaa Buna seara. Daca pe decizia de incetare a contractului de munca al ultimului salariat al unei societati este inscrisa data de 01 ianuarie (raporturile de ... (vezi toată discuția)
Minim 1 salariat pentru microintreprindere alina79 alina79 Daca sunt microintreprindere, am 1 salariat, dar acesta pleaca incepand cu 1 august - in cat timp trebuie angajat un alt salariat pentru a se pastra calitatea ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere iudith2000 iudith2000 Buna ziua!As avea va rog urmatoarea intrebare:daca singurul salariat al unei microintreprinderi este in concediu pentru ingijire copil,pana in august ... (vezi toată discuția)