Buna seara, indraznesc si eu sa va deranjez cu o intrebare.Am cadrul unui recurs in delapidare, as dori sa cer o contra-expertiza contabila, dar am inteles ca ar costa in jur de 2000 de lei.Si trebuie sa dau un avans de 400 de lei.Este adevarat?Si dupa ca dau avansul se face expertiza iar restul de bani intra in cheltuieli de judecata?Nu exista vreo portita sa nu platesc acesti bani deoarece nu dispun de venituri?
Probabil ca instanta va incuviintat efectuarea acestei expertize pe care dvs ati solicitat-o.
Trebuia sa faceti mentiune la acel termen ca sunteti in imposibilitatea de a achita costurile acesteia, iar instanta dispunea, probabi,l ca aceasta sa fie suportate de stat, urmand a le achita doar daca veti fi gasit vinovat.
Intrucat, nu ati discutat aceasta chestiune urmeaza sa achitati un avans al costurilor acestei expertize de 400 lei.
Nu am cum sa ghices ce v-a spus avocatul din oficiu.
Faceti un xerox dupa incheierea de sedinta si postati integral ceea ce scrie in ea.
Poate ca avocatul din oficiu s-a referit la altceva si nu ati inteles.
Si eu am avut un caz in care instanta a zis sa plateasca clientul meu si a platit statul...desi, initial asa a zis instanta...
Probabil ca a vrut sa afle daca clientul meu este sau nu solvabil...
Litigii de munca
dansorin
buna ziua, daca am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu ... (vezi toată discuția)