avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Expertiza contabila

Stie cineva cat este pretul unei expertize contabile facute in recursul unui proces penal?
Cel mai recent răspuns: Virsi , utilizator 10:37, 23 Octombrie 2012
Stiu asta, eu vroiam doar sa stiu daca trebuiesc "banii jos" sau pot plati la sfarsitul procesului.Stau rau cu banii acum si daca ma costa vreo 2.000 de lei imi e greu.Daca intra in cheltuieli nu sunt probleme, fac banii pana la urma.
Chestia asta o negociati cu expertul contabil.
Virsi a scris:

nu situ pe ce se bazeaza procesul.

Daca nu ati fost la judecata fondului daca nu cunoasteti pe ce se bazeaza procesul ,cum ati motivat recursul?
In instanta proba expertiza se achita in avans ,nu prin negociere si nu la sfarsitul procesului.
Am un avocat care acum a terminat facultatea, e amic cu mine, dar nu prea stie procedurile.De aia am vrut sa aflu mai multe detalii de la cineva mai avizat.
Atunci ce rost are avansul de 400 de lei daca trebuie platit totul inainte?Eu credeam ca ma mai amana cu restul.Si daca nu, pot renunta la expertiza fara alte repercusiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza in delapidare Virsi Virsi Buna seara, indraznesc si eu sa va deranjez cu o intrebare.Am cadrul unui recurs in delapidare, as dori sa cer o contra-expertiza contabila, dar am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Executare hotãrâre judecãtoreascã cioarec carmen cioarec carmen Formularea recursului de către reclamantă suspendă executarea hotărârii în cazul unui proces în pretenţii ? (vezi toată discuția)
Recuperare bani expertiza moraru alexandru moraru alexandru In anul 2005 intr-un proces penal am achitat efectuare unei expertize aprobate de instanta. Ulterior instanta a hotarat ca expertiza nu mai este necesara si a ... (vezi toată discuția)