avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confidentialitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confidentialitate

Buna ziua,
Titlul executoriu are caracter secret sau poate fi inmanat oricui de exemplu unei matuse?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adycristina , utilizator 23:51, 24 Octombrie 2012
Si totusi, la art.92 se specifica ca este vorba despre un agent procedural, (acesta fiind un angajat al unei institutii publice, Judecatorie/Tribunal/Parchet, nu un angajat al Postei Romane), care inmaneaza corespondenta legal, dar ... ce se intampla cand un functionar al Postei Romane isi atribuie nelegal, functia de agent procedural, pentru ca, tot in C.proc.civ., se precizeaza ca Posta Romana aduce doar corespondenta in plic recomandat (cea care vine din partea unei instante), cu confirmare de primire ?
Se inmaneaza personal la domiciliul de resedinta .Este vorba de secretul fiscal daca este vorba de vreun impozit neplatit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemuta la divort carmenuta.c carmenuta.c Locuim impreuna in apartamentul meu. Eu fac cerere de divort. Presupun ca-l va cita acasa la mine. Daca el nu se prezinta e vreo problema? Cum dovedesc ca a ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare insurgentu445 insurgentu445 Am avut un proces in 2007de care eu nu am stiut si pe care l-am piedut datorita faptului ca la mine nu a ajuns nici o citatie si nici hotararea.Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Citatie de la politie - legalitate loredana9696 loredana9696 o citatie lasata in usa inseamna ca persoana este chemata la politie?ce valoare are o astfel de hartie lasata in usa? (vezi toată discuția)