avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna.
De curand am fost internat cu diabet insulino dependent in spital si cand am fost externat am fost anuntat de la munca ca voi fi concediat pe motiv ca am diabet si "nu mai pot risca cu mine". Vreau sa stiu daca au dreptul sa faca asta si ce pot face eu in situatia de fata (lucrez ca agent paza). Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 23 Octombrie 2012
In poate concedia pe orice motiv prevazut de Codul Muncii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul concediului medical pcostel pcostel Buna ziua.Sun nou pe acest forum si doresc sa ma sfatuiti in o problema.Am patit un necaz pe data 14/02/2014(mi s-a amputat un deget de la mana dreapta),mi s-a ... (vezi toată discuția)
Am fost internata in spital si acum sunt in concediu medical iar societatea unde lucrez a angajat o persoana in locul meu um1640 um1640 buna seara am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.am fost internata in spital si acum sunt in concediu medical iar societatea unde lucrez a angajat o ... (vezi toată discuția)
Concediere in urma unui concediu medical pentru viroza ilknur_sem ilknur_sem Buna ziua, Va deranjez cu o problema. Directorul institutiei pentru care lucrez a postat un anunt pentru postul pe care eu il detin, si anume de secretara. ... (vezi toată discuția)