avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... UCMR-ADA SAU UPFAR-ARGOA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

UCMR-ADA SAU UPFAR-ARGOA

Buna,
Detin o pensiune turistica in care avem doar televizoare(fara alte mijloace de difuzare), pentru care se plateste taxa radio-tv la electrica, abonament satelit la Digi si licenta catre UCMR-ADA. De cateva zile am primit o somatie din partea UPFAR-ARGOA prin care ni se cere sa mai platim o taxa pentru audiovizual retroactiv din 2009-2012. Va rog sa ma lamuriti daca trebuie platite ambele taxe pentru televizoare si daca mai exista si alte taxe catre alte organizatii care trebuie platite daca ai un televizor sau mai multe.

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
alin1982, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor, difuzarea pieselor in public Flavio Flavio Care este ultima ordonantza de modificare a legii audiovizualului si ce taxe trebuiesc platite pentru a difuza in public prin formate media(cd-uri, vinyl-uri) ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Taxa ucmr - ada pentru tv in magazin BudauMonica BudauMonica Lucrez la o societate ce comercializeaza bauturi alcoolice, tigari si ceva snaks-uri. Societatea detine un televizor pe cablu ce e pornit in permanenta pe ... (vezi toată discuția)