Diana Camelia Diaconu  
	    	Avocat

Diana Camelia Diaconu  
	    	Avocat	    

Diana Camelia Diaconu , Avocat
 Diana Camelia Diaconu , Avocat 	
			~ final discuție ~
 bogdan2014	                   

Buna seara. Am un cetatean dintr-un bloc vecin care m-a amenintat foarte urat cu fapte violente. Vreau sa-i fac plangere pentru amenintare. Problema este ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan2014	                   

Buna seara. Am un cetatean dintr-un bloc vecin care m-a amenintat foarte urat cu fapte violente. Vreau sa-i fac plangere pentru amenintare. Problema este ca nu ... (vezi toată discuția)

eugeorgeeu	                   

Buna... Am facut si eu o gresala... Intr-o dupamasa la un bar cu prietena vin 2cunostinte la mine sa ii duc cu masina undeva ca platesc benzina. Zis si facut ... (vezi toată discuția)
	                    eugeorgeeu	                   

Buna... Am facut si eu o gresala... Intr-o dupamasa la un bar cu prietena vin 2cunostinte la mine sa ii duc cu masina undeva ca platesc benzina. Zis si facut ... (vezi toată discuția)

Utilizator 20	                   

Dacă nu primesc citație ca martor 
Dacă primesc citație și nu ma pot prezenta pot fi alături prin apelvideo sau videoconferință 
sub anonimat
Va ... (vezi toată discuția)
	                    Utilizator 20	                   

Dacă nu primesc citație ca martor 
Dacă primesc citație și nu ma pot prezenta pot fi alături prin apelvideo sau videoconferință 
sub anonimat
Va ... (vezi toată discuția)