avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri in baza Legii nr.290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri in baza Legii nr.290/2003

Buna seara. Am doua intrebari legate de modul de aplicare a prevederilor Legii nr.290/2003, in cazul in care despagubirile acordate se impart intre mai multi beneficiari reprezentati prin: trei dintre ei reprezinta un mostenitor decedat, al patrulea reprezinta al doilea mostenitor decedat si mai exista un mostenitor fara urmasi de asemenea decedat. 1- Cum se stabilesc si care sunt cotele despagubirilor ce revin celor patru beneficiari?
2- Daca unul dintre beneficiari se declara nemultumit de cota ce-i revine ca despagubiri si refuza incheierea unui acord cu partile, acestea pot obtine totusi despagubirile , in pofida opozitiei unuia dintre ei?

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog wap54 wap54 Pe legea 290/2003 am obtinut o hotarare de evaluare, in dosar, sunt 3 beneficiari ai acestei sume. Cei 3 beneficiari sunt: 1 refugiat si 2 urmasi ai celuilalt ... (vezi toată discuția)
Mostenire conform legii 290 pe 2003 - intrebare osebited osebited Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu legea 290 pe 2003. E un caz in care exista 5 mostenitori care urmeaza sa primeasca o compensatie baneasca pentru un ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor testament si legea 290/2003 ne_interesant ne_interesant La notar trebuie declarat la dezbaterea succesiunii ca dupa defunct exista : - un cont intr-o banca ( am gasit un extras de cont de acum vreo 2 ani , m-am ... (vezi toată discuția)