avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii / impozit - concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii / impozit - concediul de maternitate

Care sunt "darile" (contributii, impozit) asupra venitului brut obtinut in perioada concediului de maternitate (126 zile pre/postnatal) ? Si care este actul care reglementeaza acest lucru? Am intrebat 2 contabili care se ocupa cu salarizarea si, pe langa faptul ca amandoi m-au lasat in ceata, aveau opinii diverse. va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabdyd , utilizator 23:28, 13 Februarie 2005
legea este din cate stiu eu, 19 din 2000
khristine9
din cate stiu eu se retine contributia de asigurari sociale si sanatate, parca si somaj, dar cred ca nu se retine impozit.
Nu poti vedea toate astea in legea 19, trebuie sa te uiti si in Codul fiscal la venituri neimpozabile si in legea asigurarilor de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii / impozit - concediul de maternitate (lauzie) g.iulia g.iulia Care sunt "darile" (contributii, impozit) asupra venitului brut obtinut in perioada concediului de maternitate (126 zile pre/postnatal) ? Si care este actul ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Lian Iacob Lian Iacob Cu cat sau cum este platita o gravida pe perioada concediului pre/ postnatal ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Lucrez in sector bugetar, la primarie, am luat salariul minim pe economie in ultimele 12 luni. In curand trebuie sa intru in concediu prenatal si postnatal de ... (vezi toată discuția)