avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL cu amenzi, datorii buget stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL cu amenzi, datorii buget stat

Buna ziua,

Se cere in instanta, de catre o persoana interesata, radierea unei societati comerciale pe motiv de sediu social expirat.

Aceasta societate are amenzi neplatite, pe unele le-a contestat in instanta(inca se judeca) si datorii la bugetul de stat (amenzi+datorii buget= 21.000 RON).

Se poate radia aceasta societate pe motiv de sediu social expirat?

Va multumesc.

Mai intati se pronunta dizolvarea societatii chiar cu datorii , apoi se poate radia . Se va cita si Adm Financiara care va solicita obligarea dvs. la plata datoriilor ,instanta va aprecia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social expirat- se poate obtine radierea societatii? ContSters268673 ContSters268673 Buna ziua, Societatea X are sediul social expirat din 2009, din legea societatilor comerciale inteleg ca [b]orice persoana interesata sau chiar Registrul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)