n53 
	    	Utilizator

n53 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Alexandru Munteanu, Avocat
 Alexandru Munteanu, Avocat 	
			 Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

ContSters267915 
	    	Utilizator

ContSters267915 
	    	Utilizator	    

fediucelfelicia	                   

buna ziua,am 2copii in varsta de 4 si5ani.sotul este sofer dar in ultimul timp sa apucat de bautura fiind violent fizic si verbal.cum as putea proceda si daca ... (vezi toată discuția)
	                    fediucelfelicia	                   

buna ziua,am 2copii in varsta de 4 si5ani.sotul este sofer dar in ultimul timp sa apucat de bautura fiind violent fizic si verbal.cum as putea proceda si daca ... (vezi toată discuția)

simplis	                   

Sunt sigur ca are pe altcineva in strainatate unde lucreaza .Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege din care reiese ca ... (vezi toată discuția)
	                    simplis	                   

Sunt sigur ca are pe altcineva in strainatate unde lucreaza .Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege din care reiese ca ... (vezi toată discuția)

ana_mokdad	                   

suntem casatoriti de aproximativ 5 ani si avem un copil de aproape 4 ani cum as putea sa divortez cat mai repede si copilul sa mi-l dea mie? (vezi toată discuția)
	                    ana_mokdad	                   

suntem casatoriti de aproximativ 5 ani si avem un copil de aproape 4 ani cum as putea sa divortez cat mai repede si copilul sa mi-l dea mie? (vezi toată discuția)