avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infidelitate- dovezi divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infidelitate- dovezi divort

Sunt sigur ca are pe altcineva in strainatate unde lucreaza .Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege din care reiese ca are pe cineva si cu care ma inseala . Pot folosi aceste inregistrari in cadrul unui proces de divort. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: deliadaniu , utilizator 11:56, 5 Iunie 2013
Da, puteti.

Dar, la ce va foloseste???

Divortul daca il solicitati, la instanta, oricum il obtineti.
asta numai daca si sotia doreste divortul...altfel daca nu probati se poate respinge.orice actiune trebuie motivata, in fapt si in drept, prin urmare raspunsul este da, puteti, chiar trebuie.
colegul are dreptate doar in ipoteza in care va intelegeti cu sotia si divortati prin acord....sau acceptati de la inceput culpa comuna...dar, inteleg ca nu este cazul....altfel ati divorta la notar, nu?
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
Antoanela Geaman, Avocat
Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege.



Conteaza cum le-ati obtinut, cum nu cred ca le-ati obtinut pe cale legala, nu cred ca vor fi acceptate. Puteti sa le chemati pe colege sau pe cine credeti ca ar cunoaste faptul ca are pe cineva, ca martor.
Poate pana la divort, schimbati ceva mailuri si cu alea si interogatoriul ei, puteti proba.

Daca nu aveti dovezi ( altele ) si credeti ca nici sotia n-ar recunoaste, mai bine cereti divortul din culpa comuna, aduceti mai multe motive.. ca v-ati instrainat pt ca nu mai locuiti imreuna, ca nu mai comunicati, nu va mai intelegeti.. chemati si doi martori care stiu relatia dvs cu sotia si gata.

sincer, nu va folosesc la nimic aceste convorbiri.ce urmariti dv este un divort, sau nu. deci vorbiti subliniez calm, fara injurii, cadeti de acord asupra punctelor: divort consensual, domiciliu minor daca exista, partajul bunurilor daca exista bunuri dobandite in timpul casatoriei. in rest motivele va privesc.. nu vad de ce ar trebui sa faceti public situatii private ale dv si sotiei. ar fi o situatie neplacuta pentru ambii, divortul il veti obtine oricum...cu ce schimba situatia infidelitatea unuia clamata in instanta, casatoria este oricum terminata..deci..stati de vorba si daca nu reusiti sa va intelegeti promovati actiunea in instanta si gata.
Buna ziua!
In cazul in care sotia nu este de acord cu divortul, dar nu doriti totusi expunerea aspectelor interne casniciei, puteti apela si la un mediator, unde puteti decide si partajul bunurilor comune. Intr-o mediere totul ramane confidential si astfel nu afla nimeni problemele Dvs reale. Asa cum spuneau anterior si colegii, comunicarea este cheia. Mult succes!

Alte discuții în legătură

Divort daniela70 daniela70 Buna ziua! Sotul meu doreste sa-i dau acordul pentru depunerea cererii de divort. Mentionez ca avem un copil minor , un apartament si o masina, dobandite ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o intrebare: Pentru un divort din culpa comuna -nu ne mai intelegem si fiecare a ajuns intr-un moment in care vrea altceva.Avem 2 copii ... (vezi toată discuția)
Eventual divort ContSters406210 ContSters406210 Cu sotia mea suntem impreuna de 10 ani si de 6 ani casatoriti. In urma casatoriei a urmat un copil (fetita) acuma avand varsta de 5ani si cateva luni. De cand ... (vezi toată discuția)