avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ridicarea unei interdictii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ridicarea unei interdictii

Un basarabean, disperat de viata din R Moldova, visa sa ajunga in Occident. Nereusind sa obtina o viza, a decis sa incerce trecerea frauduloasa a frontierei pe la Bors. A fost prins, anchetat, scos de sub urmarire penala, prin ordonanta procurorului si pus sa plateasca o amenda administrativa de 1000 RON. In ordonanta primita acum doua saptamani nu se spune nimic despre interdictia de a intra in Romania, dar, pe alte cai, a aflat ca are aceasta interdictie pana in 2015 .Ar putea un avocat din zona Oradea sa il ajute cu ridicarea acestei interdictii? Problema este ca moldoveanul nostru a fost reintors la viata lui obisnuita, adica una fara mari resurse financiare.deci, cel care se ofera sa il ajute, trebuie sa aiba un suflet mare. Astept "sufletul mare" pe privat, pentru detalii suplimentare
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
const_be, utilizator

Alte discuții în legătură

La capatul puterilor Maria Nigel Maria Nigel dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de ... (vezi toată discuția)
Suntem adepții legii...si credem...că legea își va spune ... Cebotari Valentina Cebotari Valentina Suntem adepții LEGII...si credem...că LEGEA își va spune cuvântul... Sunt Valentina Cebotari și apelez din numele a trei persoane: soțul meu și a ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala drasim drasim Buna ziua! Sunt citat intr-un dosar penal, pe economic,disjuns,in 4 judete la departare foarte mare,peste 600 km fiecare Posibilitatile mele financiare sunt ... (vezi toată discuția)