ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters202285 
	    	Utilizator

ContSters202285 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

executorul nu poate evacua pe nimeni in perioada 1 decembrie - 31 martie
 ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

ContSters214341, utilizator
 ContSters214341, utilizator 	
			~ final discuție ~
 dianab77	                   

Am fost data in judecata de bunica mea pentru evacurea locuintei. Procesul s-a terminat. Vreau sa stiu, dupa noul cod de procedura civila, cam cat timp dureaza ... (vezi toată discuția)
	                    dianab77	                   

Am fost data in judecata de bunica mea pentru evacurea locuintei. Procesul s-a terminat. Vreau sa stiu, dupa noul cod de procedura civila, cam cat timp dureaza ... (vezi toată discuția)

marius0023	                   

Cine suporta cheltuielile cu evacurarea fostului proprietar cel care a pierdut apartam sau noul propriet si care sunt aceste cheltuieli(onorariul, executorul ... (vezi toată discuția)
	                    marius0023	                   

Cine suporta cheltuielile cu evacurarea fostului proprietar cel care a pierdut apartam sau noul propriet si care sunt aceste cheltuieli(onorariul, executorul ... (vezi toată discuția)

mariavasile50	                   

Am un proces pe rol ptr inbunatatiri aduse imobilului,incepand cu anul 1996 cand am cumparat casa \\"gratie\\" Lg.112.Am ajuns in apel care incepe in data de ... (vezi toată discuția)
	                    mariavasile50	                   

Am un proces pe rol ptr inbunatatiri aduse imobilului,incepand cu anul 1996 cand am cumparat casa \\"gratie\\" Lg.112.Am ajuns in apel care incepe in data de ... (vezi toată discuția)