avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datoriile mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datoriile mostenirii

Buna seara...am primit acasa de la un anume executor o somatie cum ca mostenitorii defunctului(tatal meu fiind defunctul ce a fost executat silit in urma unei hotarari judecatoresti) trebuie sa se prezinte in termen de 8 zile sa-si onoreze obligatiile:O...tin sa precizez ca nu s-a dezbatut nici o mostenire...ce pot face?va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:15, 25 Octombrie 2012
In lipsa dezbaterii mosteniirii, creditorii nu pot executa silit pe nimeni, dar pot imobiliza bunuri ale defunctului, daca ele exista, pana la achitarea debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare casa ipotecata! mircea_1973 mircea_1973 Buna seara ! Cum decurge procedura de executare a unei case ipotecate la care garantul ipotecar este decedat si exista mai multi mostenitori ? Prin ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana decedata ??!! irinarotaru irinarotaru Buna ziua ! Mama mea a decedat in urma cu 1 an. Anterior decesului facuse un imprumut bancar, imprumut fara garantii, fara giranti si fara o asigurare in ... (vezi toată discuția)