Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pt fiica dv, care locuieste in alta localitate si vine numai la sfarsit de saptamana trebuie sa faceti o cerere scrisa, care trebuie aprobata...probabil ca faceti parte dintre acei presedinti care incalca in mod regulat legea 230/2007 si HG 1588/2007, nestiind/nedorind cum sa le inteleaga in sensul pt care au fost concepute.
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii: (...)
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale
[..]pt ca cetatenii nu au in minte decat "bani-bani”...
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa scot o persoana,sau mai multe, de la cheltuielile comune?Fiica-mea,fiind studenta, sta in chirie in alta localitate.Dar nu sta decat 3-4 zile intr-o saptamana. In weekend-uri si vacante vine acasa. Asa ca eu platesc la intretinere in 2 locuri pentru ea. De asemenea sotul e sofer si pleaca cu saptamanile. Ce pot sa fac, legal, ca sa nu mai platesc pentru fiica-mea de 2 ori si pentru sot cat e plecat? Va rog sa-mi spuneti legea si eventual articolul in baza carora pot sa-i scot de la cheltuielile comune. Am citit Legea 230 dar nu am gasit nimic. Daca cineva ma poate lamuri il rog foarte mult sa o faca. Va multumesc.