avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere reconventionala care nu este timbrata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere reconventionala care nu este timbrata

Buna ziua. Intr-un litigiu de munca, angajatorul bancar mi-a introdus cerere reconventionala si imi cere daune de peste o suta de mii de euro pentru ca m-am adresat consiliului discriminarii unde am si obtinut amenda. Banca mai are inca 5 amensi de la cncd de la alti colegi. Ceea ce ma mira pe mine este ca instanta a aprobat aceasta cerere reconventionala si nici macar nu i-a timbrat. Se poate asa ceva? Avocatul meu a cerut ca aceasta cerere sa fie timbrata si sa fie mutata la judecatoria sectorului 3 de unde apartin. Pentru data viitoare avocatul meu a cerut interogatoriu scris, iar ei banca au obtinut interogatoriu face to face. Sper sa fie ok si sa nu mi se faca rau. Sufar si de inima mai nou. Insa ma repet este ok aceasta decizie?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 28 Octombrie 2012
Este normal sa nu se timbreze reconventionala, fiind litigiu de munca.
ltigiul de munca este scutit de taxa de timbru, iar in ce priveste interogatoriul nu este chiar asa de greu ,va concentrati si raspundeti la intrebarile puse prin intermediul instantei
Multumesc din inima. Este adevarat ca trebuie sa raspund obligatoriu la toate intrebarile, indiferent daca intr-o intrebare sunt mai multe intrebari? Am dreptul sa cer reformularea intrebarii? Angajatorul poate veni cu altceva fata de ceea ce au cerut in reconventionala? In sensul de alte comentarii, solicitari?
Multumesc frumos!
Multumesc frumos. Intrebarile pot fi din litigiu si din reconventionala sa inteleg? pot veni cu altceva in plus? Sau numai ce au scris in reconventionala? Daca sunt concediat pe art.65.alin1 deci fara voia mea, ma pot pune intr-o situatie proasta? Au importanta aceste intrebari?
buna dimineata. as mai avea o intrebare cu ingaduinta dvs. avand in vedere faptul ca angajatorul va primi intrebarile cu 5 zile inainte de proces , iar eu voi raspunde face to face, nu mi se pare deloc etic si corect. nu ma pot adresa in tara asta, ca fiind discriminare? nu pot face nici o sesizare nicaeri? dvs. ca avocat vi se pare corect acest lucru?
multumesc tare mult inca o data.

Alte discuții în legătură

Ce intrebari ar putea fii? iosif.kramar iosif.kramar Sunt in litigiu cu banca unde am lucrat 20 de ani. In acest litigiu ei au facut si o cerere reconventionala unde imi cer daune ca le-am stricat imaginea ca ... (vezi toată discuția)
A fost admisa reconventionala iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua, Ieri in cadrul litigiului a fost admisa cerererea reconventionala. Avocatul a fost f.f.mirat. A cerut timbrare si competenta teritoariala si totusi ... (vezi toată discuția)
Respingere interogatoriu carmenba carmenba Din motive de sanatate nu ma pot prezenta la interogatoriu solicitat de firma cu care sint in litigiu, si nici la un alt termen cerut de instanta. Imi poate ... (vezi toată discuția)