~ final discuție ~
 marshanna	                   

Buna ziua,
O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
	                    marshanna	                   

Buna ziua,
O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)

RendezJohn	                   

Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
	                    RendezJohn	                   

Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului?
Ce parere aveti?
Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului?
Ce parere aveti?
Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)