avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa pentru furt in elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa pentru furt in elvetia

am un frate care a fost prins pentru furt nu stiu exact daca calificat sau nu pentru k nu stiu prea multe deoarece nu am putu lua legatura cu nimeni care sa imi explice..cand am sunat acolo mi au spus ca il vor tine 3 luni si ca nu a voie decat sa ai trimit scrisori.va rog da-ti-mi un sfat ce as putea sa fac sa il ajut!!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:23, 28 Octombrie 2012
Sunati la numărul de telefon 00-41-31-352 35 21, este numarul de telefon al consulatului Romaniei la Berna, ei vor putea sa ii acorde fratelui dvs. asistenta consulara si ulterior sa va furnizeze mai multe informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Furt si arestare in germania aly234 aly234 buna seara.. va rog din suflet sa mi cititi msajul si sa ma ajutati daca este posibil cu un sfat ..sunt f disperata ..acum 2 luni sotul meu cu inca 2 prieteni ... (vezi toată discuția)