Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa pentru furt in elvetia

am un frate care a fost prins pentru furt nu stiu exact daca calificat sau nu pentru k nu stiu prea multe deoarece nu am putu lua legatura cu nimeni care sa imi explice..cand am sunat acolo mi au spus ca il vor tine 3 luni si ca nu a voie decat sa ai trimit scrisori.va rog da-ti-mi un sfat ce as putea sa fac sa il ajut!!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:23, 28 Octombrie 2012
Sunati la numărul de telefon 00-41-31-352 35 21, este numarul de telefon al consulatului Romaniei la Berna, ei vor putea sa ii acorde fratelui dvs. asistenta consulara si ulterior sa va furnizeze mai multe informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost arestat aseara pentru furt în elveția, nu știu ... Gangal Gangal Buna ziua soțul meu a fost arestat aseara pentru furt nu știu nimuc de el foar ce mia spus un prueren de al lui e prima abatere am sunat la politie in ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)