avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Tratatul de instituire a CE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Tratatul de instituire a CE

Buna ziua,

Va rog mult, cine ma poate ajuta sa gasesc Tratatul de instituire a CE. Ma intereseaza Anexa I in mod special. Daca il are cineva sau macar un link .... va rog frumos.

Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:12, 28 Ianuarie 2009
Toate Tratatele fondatoare le puteti gasi aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de viata bunuri suciu_diana suciu_diana Buna ziua, stie cineva unde pot gasi o lista cu durata de viata a bunurilor (mijloace fixe si altele) ?? Am cautat in tot felul de acte: Hot 909/1997, lege ... (vezi toată discuția)
Carti danielmunteanu danielmunteanu Unde gasesc tratate de dr civil .contracte speciale si tratat de drept succesoral de Deak? Sau daca-mi puteti recomanda altceva in schimb . Va multumesc (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor! camixdx camixdx Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu faptul ca am de invatat dintr-o bibliografie despre Politica in transporturi. Mai exact, am de invatat ... (vezi toată discuția)