avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitati de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitati de plata

buna ziua,
As dori sa stiu si eu care sunt modalitatile de plata a unei sulte(rezultate din proces civiL iesire din indiviziune) mentionez ca am de platit unui unchi o sulta si as vrea sa fie cat mai legala, sa nu mai fie probleme pe viitor.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:10, 29 Octombrie 2012
Prin virament in cont bancar (facand dovada cu ordinul de plata si extrasul de cont) sau banii in mana, in fata notarului si o declaratie notariala din partea unchiului ca a primit ceea ce i se cuvenea si nu mai are nici un fel de pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce constituie dovada achitarii sultei? irinamanoliu irinamanoliu Buna ziua, In urma unui proces de iesire din indiviziune, a fost emisa o sentinta prin care garsoniera (sector 6) a fost atribuita in favoarea mea, in ... (vezi toată discuția)
Nu pot dovedi că am achitat sulta după ieșirea din indiviziune. mă pot folosi de prescripție pentru a rezolva întabularea? Anirodaxi Anirodaxi In urma unui proces de iesire din diviziune a fratelui meu care a avut un certificat de mostenitor instanta judecatoreasca a hotarat sa ii dau fratelui meu ... (vezi toată discuția)