avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal

sunt citat la sediul politie pe data de 30.01.2009 mi sa spus ca sunt cercetat penal.Ce sa fac??
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2009
kuykpopyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: kuykpopyk , utilizator 18:33, 30 Ianuarie 2009
Sa va prezentati la Politie , sa cooparati in luarea de declaratii , si , daca veti considera oportun , sa va angajati un avocat.
E import a identifica ce acte de cercetare sunt efectuate in cazul dvs
Stiti... sunt acuzat de conducere fara permis.... si repararea autovehicolui fara autorizatie.
Fapta sa petrecut acum 8 luni.Mi sa luat declaratie atunci apoi mi sa zis ca se va uita tot,ca acum dupa 8 luni sa ma caute iar si sami zica ca trebe sa dau o declaratie...Deaia nu stiu ce sa fac
trimiteti intai un avocat acolo, sa vada despre ce este vorba si apoi vedeti ce pasi trebui urmati
:offtopic: Ati deschis 2 topicuri cu acelasi subiect! Este impotriva regulamentului.
Am inchis unul din ele.
va rog mult de tot ajutatima...Azi am aflat ca sunt in faza finala cu dosar penal pentru conducere fara permis,beut si parasirea locului accidentului...Mi sa zis iar ca pot fi achitat maine.Adica arestat??va rog frumos ajutatima...
multumesc

Alte discuții în legătură

Accident rutier GavrilDaniel GavrilDaniel Buna ziua in seara zilei de 27 10 2015 in timp ce ma deplasam spre casa la volanul unui ansamblu de vehicole o furgoneta cu platforma pe care se afla un ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la volan busubogdan busubogdan Buna ziua, recent am fost prins conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice , mentionez ca am facut un accident , fara victime , in masina ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)