Hello,
Am un produs (taxa examen) pe care il vand la pret de 10 ron. Pentru eliberarea unei diplome de absolvire a examenelor (3 sunt la numar) un client plateste 30 ron + taxa de diploma.
Tinand cont ca este o concurenta din ce in ce mai mare in ceea ce priveste aceasta diploma, vreau sa creez un nou produs astfel:
In perioada x...y, se lanseaza produsul "examene atu" la pret de 15 ron. Produsul include cele 3 examene necesare obtinerii diplomei.
Aceasta oferta trebuie anuntata la Primarie (trebuie sa platesc taxa aceea de promotie), sau doar adaug produsul in programul de contabilitate si pot sa-l promovez linistit pe facebook, site propriu, site parteneri?
Acest produs trebuie lansat ca si oferta generala, sau pot sa-l directionez catre un anume grup tinta (sa spunem ca ma intereseaza doctorii, care fac dovada prin documente pentru a beneficia de acest produs)?
Contabila mea spune ca fiind un produs lansat pentru un grup tinta restrans (pentru care toti ceilalti clienti, mai putin doctorii, platesc 10 ron/examen) si pretul este diferit, se considera promotie si trebuie sa obtin aviz de la primarie si sa achit o taxa...
Mi se pare cam exagerat totusi acest punct de vedere. Ce parere aveti?
Multumesc anticipat pentru raspuns.