um merge invatatul? la civil v-ati hotarat dupa e carti invatati?
momentan am luat o pauza fortata...am racit cobza asa ca stau si bag ceaiuri nu materie :(( ...sper sa-mi revin rapid ca nu am timp de asa ceva...cat despre civil eu inca nu am inceput civilu ...
Salutare! Mult spor şi curaj la învăţat! Am văzut că d-nul Bârsan scoate o carte cu drepturi reale însă din păcate va apărea după data examenului. Păcat, eu, după el am învăţat şi la reale şi la obligaţii, mi se pare cel mai adecvat, nu e foarte stufos, oferă informaţiile necesare având în vedere cerinţele pentru examen, este clar, explicit, bine structurat şi schematizat cu un stil agreabil. Ca alternativă, pe NCC nu ştiu ce să zic... Eu am luat ceva, ªtefan Spânu, dar nu am fost prea încântat. Deşi a apărut în 2009, parcă, nu mai reţin exact, oricum, înainte de legea 71 /2011 era destul de completă cartea d-nului prof. Valeriu Stoica. Mai greoi totuşi, foarte stufos dar izbăvitor dacă învăţând din alte cursuri apar nelămuriri. Oricum, e periculos, pentru că nu e actualizat. Cel mai bine e să căutaţi pe UJMAG sau HAMANGIU sau alte asemenea site-uri şi să comandaţi de acolo. Mult succes, Doamne ajută!