BEJ Sahlian  
	    	Executor judecatoresc

BEJ Sahlian  
	    	Executor judecatoresc	    

~ final discuție ~
 ContSters124416	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu exact,ce inseamna bunuri mobile(in cazul in care banca sau recupertaori de credite le supun executarii silite?) Si cum afla daca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters124416	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu exact,ce inseamna bunuri mobile(in cazul in care banca sau recupertaori de credite le supun executarii silite?) Si cum afla daca ... (vezi toată discuția)

karlasofia	                   

(4) Bunurile mobile aflate in locul care constituie domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul social sau punctul de lucru al debitorului se prezuma, pana ... (vezi toată discuția)
	                    karlasofia	                   

(4) Bunurile mobile aflate in locul care constituie domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul social sau punctul de lucru al debitorului se prezuma, pana ... (vezi toată discuția)

officestart	                   

Am primit o notificare de executare silit. 
Am semnat un contract de imprumut cu cineva fara dobanda (suma care trebuia sa o restitui era altceva nu un ... (vezi toată discuția)
	                    officestart	                   

Am primit o notificare de executare silit. 
Am semnat un contract de imprumut cu cineva fara dobanda (suma care trebuia sa o restitui era altceva nu un ... (vezi toată discuția)