avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale REGISTRU COMERTULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

REGISTRU COMERTULUI

Buna seara!Am si eu o intrebare:Ce risc daca prestez activitatea inaintea inregistrarii de mentiuni a unui punct de lucru?
Am declarat punctul de lucru cu activitate de comert in august 2012 si m-am extins in aceeasi locatie din data de 01.10.2012cu un birou anunturi mica publicitate,am contractele cu ziarele,casa de marcat cu codurile respective,daca am doar biletelul de la Registru pot functiona?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:17, 4 Noiembrie 2012
ce ar putea sa faca angajatorul din moment ce este obligat sa o primeasca inapoi oricand are ea chef sa se intoarca chiar daca a optat ptr 2 ani
Legea spune: amenda+confiscarea tuturor veniturilor obtinute din activitatea neautorizata. Sunt "pedepsele maximale". Acum depinde de fiecare persoana care efectueaza controlul.
Nu stiu cum aveti casa de marcat cu codurile respective, deoarece casa de marcat se poate fiscaliza numai dupa eliberarea certificatului constatator de autorizare eliberat de registru comertului pentru o anumita adresa. Sa aveti in vedere dupa fiscalizarea casei de marcat obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria in raza careia ati deschis punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb pot sa am activitate intr-un spatiu care o sa fie punct de lucru, pana imi ies actele de la registrul comertului? multumesc! (vezi toată discuția)
Casa de marcat si autorizatie de la primarie timtim timtim buna ziua, am o firma in sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am ... (vezi toată discuția)