avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

buna seara,
daca am contact incheiat pana in 30 septembrie 2013, pe postul unei doamne care este in concediul de maternitate si aceasta vrea sa sa intoarca in decembrie 2012, ce as putea sa fac in situatia in care nu am de gand sa plec pana la finalizarea termenului specificat in contract.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 1 Noiembrie 2012
Nu sunteti obligat(a) sa va dati demisia.
Angajatorul ar putea sa va concedieze insa puteti avea castig de cauza in instanta, deoarece banuiesc ca data expirarii c.i.m al dvs. coincide cu data incetarii CCC al persoanei respective.
Nu aveti ce sa faceti dvs .. singurul in masura sa decida este angajatorul.
ideea este ca angajatorul vrea sa ma pastreze, dar este reprezentantul statului si demersurile de angajare la stat sunt lungi
care ar fi termenul legal in care ar trebui sa-i raspunda itatela persoana in concediu de matern
Orice cerere adresata unei institutii publice va primi un raspuns in termen de 30 de zile de la data inregistrarii acesteia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua didi81 didi81 va rog sa ma ajutati cu un raspuns!sunt insarcinata in 16 saptamani,sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata.am anuntat la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu ingrijire copil voda.anca voda.anca Buna ziua, In luna august 2012 se finalizeaza concediul de ingrijire copil. As vrea sa stiu daca la intoarcerea mea la locul de munca se vor pastra functia ... (vezi toată discuția)
Plata concediu maternitate Neytiri5678 Neytiri5678 Buna ziua. Nici nu stiu de unde sa incep. Lucrez la o firma unde nu prea se cunoaste legislatia si as vrea sa fiu eu informata in legatura cu niste aspecte pt ... (vezi toată discuția)