ContSters70514 
	    	Utilizator

ContSters70514 
	    	Utilizator	    

ce acte sunt necesare pentru concediu prenatal si postnatal, unde se depun aceste acte, cine plateste suma de bani cuvenita. Daca lucrez la patron si acesta ar fi obligat sa plateasca aceasta suma, isi va recupera suma de undeva?
 amramos 
	    	Utilizator

amramos 
	    	Utilizator	    

emynem07 
	    	Utilizator

emynem07 
	    	Utilizator	    

ContSters70514 
	    	Utilizator

ContSters70514 
	    	Utilizator	    

va rog frumos sa ne ajutati si pe noi cu o problema: sotia mea a efectuat concediul de maternitate si datorita faptului ca am facut niste calcule gresite, cat si pentru faptul ca a nascut cu 2 sapt mai tarziu nu acopera cele 42 zile necesare pana la intrarea in concediul de crestere a copilului.medicul de familie a spus ca nu ne poate ajuta, iar firma angajatoare nu vrea sa-i completeze actele pentru a le inainta in vederea obtinerii acestui concediu.suntem disperati! cui ne putem adresa?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Anasl	                   

Buna ziua,
Am inteles in mare parte care este diferenta intre concediu de marnitate si concediu de crestere copil, dar va rog sa  am ajutati pentru ca am ... (vezi toată discuția)
	                    Anasl	                   

Buna ziua,
Am inteles in mare parte care este diferenta intre concediu de marnitate si concediu de crestere copil, dar va rog sa  am ajutati pentru ca am ... (vezi toată discuția)

dalias	                   

Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 
1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
	                    dalias	                   

Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 
1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)

EMANUELLA2606	                   

Buna ziua,
     Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
	                    EMANUELLA2606	                   

Buna ziua,
     Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)