am avut si inca am o problema foarte urata,am imprumutat masina cu numerele expirate unui prieten......de aici va dati seama ...la oprit dosar penal la amandoi,la mine pentru punerea in circulatie a unui autovehicol,au trecut 8 luni de atunci de cand mi sa suspendat permisu fara drept de circulatie,azi am fost la parchet sa cer audienta,ma trimis la o doamna procuror foarte de treaba care mi-a zis ca a dat solutia pentru dosar 600 lei amenda administrativa si SUP dar ca a dat dosarul la scriere si sa astept comunicarea prin posta,acum as vrea sa stiu cat timp poate sa mai dureze ca am deja 8 luni
Multumesc!
Ati confirmat indirect ca procurorii mai... mint (in cazurile "complicate").
Nu in cele "simple".
Asa este, dar...sa se stie!
Cum o fi cu militienii? #-o Mint ei in cazurile simple sub... "supraveghere" in locul procurorilor? :)
Sa nu uitam nici versurile cantecului: partidul minte... partidul minte... partidul minte... luminata! :D
P.S. Din fericire, nu am avut niciodata incredere in militieni, procurori sau partide. :duh:
Cel mai grav poate fi cand un partid este condus de un procuror. Stiti (depistati) vreun caz concret? :rofl:
am cerut raspuns la intrebarea mea,nu daca mint sau nu procurorii sau alte chestii de genu asta,multumesc celor care miau raspuns..totusi au trecut 2 saptamani de cand am vorbit cu procuroarea si inca nu am primit nici o instiintare...