avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

daune morale

buna ziua! avem urmatoarea situatie:am avut o restanta la o firma de leasing pe numele sotului,aceasta suma a fost transmisa unui executor judecatoresc si acesta a dispus oprire pe salariul sotului,acesta lucrand intr-o institutie bugetara.ajungand acesta trimitere la unitatea sotului i-a fost prejudiciata imaginea atat moral cat si financiar si poate fii mutat la o alta unitate in alt oras.acest lucru implica mutarea intregii familii in alt oras(schimbat locuinta,scoala si gradinita copii in mijlocul semestrului).pe urma acestui fapt avem de suferit intreaga familie.intebarea mea este :cum pot cere daune morale acestui executor si care sunt pasii legal de urmat? mentionez ca suma de plata pentru care s-a solicitat oprirea este de 3 400 lei.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:46, 2 Noiembrie 2012
Daca dnul bugetar are motive intemeiate de contestatie si poate obtine desfiintarea executarii silite devine admisibila si obligarea la daune morale.
Pana acum o astfel de solutie s-a dat doar pentru un judecator si sotul procuror. Toate incep cu procese in care magistratii sunt parti, pentru ei judeca altfel. Si dreptul jurisprudenta pe dreptul consumatorilor s-a creat la fel.
In baza alelui precedent judiciar, aveti ceva sanse sa obtineti si dvs daune morale.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pt executarea silita ionuta75 ionuta75 am un credit ipotecar la care am intarzia cu cateva rat din motive de sanatate.nu au fost mai mult de 4 rata restante consecutiv.chiar atunci cand am facut ... (vezi toată discuția)
Stabilirea ºi acordarea de despãgubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitãþii sau reputaþiei unei persoane fizice; rodica_post rodica_post stabilirea şi acordarea de despăgubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnităţii sau reputaţiei unei persoane fizice-cf. prev CPC se poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la car faur ifn in calitate de girant DanailaIonut DanailaIonut Problema Juridica: Am fost executat silit in calitate de girant al unui coleg de munca , si obligat sa plattesc la CAR FAUR IFN restantele acestuia.In ... (vezi toată discuția)