avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar

Cum pot afla daca sunt inscris in cazierul judiciar? Se poate si altfel decat sa merg la politie sa solicit eliberarea cazierului judiciar?
Paguba a fost recuperata atuncia imediat si fapta a fost recunoscuta
Din întrebările dvs. nu rezultă faptul că la această oră există o hotărâre definitivă de condamnare la pedeapsa cu închisoarea sau cu amenda penală.Dacă va exista o astfel de hotărâre , va exista menţiunea despre condmnare în cazierul dvs. judiciar.Dacă veţi primi doar o amendă administrativă aceasta nu va figura în cazierul judiciar.
Dacă deja aveţi o hotărâre de condamnare şi v-aţi exprimat greşit, atunci deja există înscierea pedepsei în cazier.
Dacă procesul se află încă în faza de urmărire penală, apăraţi-vă corespunzător ,şi poate nu veţi primi o condamanre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Cazier ana28b ana28b Buna ziua, Cat de curand am facut scoala de soferi. Pt dosar am scos un cazier de la politie. in acea adeverinta se sepifica clar ca nu am ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala gciii gciii Buna ziua A fost gasit asupra mea un box metalic pe care l-am declarat ca fiind gasit cu jumatate de ora inainte, am dat declaratie la politie si au inceput ... (vezi toată discuția)