avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală sinonime \\"reactualizare\\" si \\"revizuire\\"
Discuție deschisă în Cultură generală

sinonime "reactualizare" si "revizuire"

putem considera "reactualizare" si "revizuire"ca fiind sinonime?
ambele au sensul de a verifica ceva, de a modifica si aduce "la zi".

a spune "trebuie reactualizata documentatia X" nu trebuie sa afirmi intai ca "documentatia trebuie actualizata" si apoi "reactualizata"?

sa "reactualizez" ceva ce nu a fost "actualizat" intai, nu este un non-sens?
Cel mai recent răspuns: Mihai Lupu , Consultant asigurari 13:53, 1 Decembrie 2012
As merge pe ideea ca actualizarea unui document este o reeditare a acestuia pe baza revizuirii continutului sau. Reactualizarea ar fi actiunea de revizuire a editiei care a fost actualizata la un moment dat. Inclin sa va dau dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta instanta litigi de munca- nerecunoasterea notificarii prin executor inaintea celorlate proceduri:personal, posta flory1 flory1 Buna seara, Este adevarat ca legea nu obliga in litigiul de munca, ca DECIZIA sa fie inmanata personal sau prin posta intai si numai dupa ce s-au implinit ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac impotriva unei hotarari pronuntate in recurs sorania sorania o alta intrebare am pentru ca astazi am avut un recurs facut de parat , la tribunal mi- a admis actiunea avind ca obiect pretentii (asa este scris in sentinta) ... (vezi toată discuția)
Probleme cu actionarul minoritar al unei societati pe actiuni etta etta Suntem o societate pe actiuni si avem probleme cu unul dintre actionarii minoritari. Am facut modificari la actul constitutiv al societatii si pentru a ... (vezi toată discuția)