avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren

Cum pot revendica un teren care a apartinut bunicilor si a fost trecut in proprietatea statului in baza Decretului de expropriere nr 463/1984 , daca eu nu mai am nici un fel de act de la bunici ?Singurul lucru de care am putut sa fac rost este decretul si schitele proprietatii.
Acestia au murit si nu mai detin nici un act de deces sau de proprietate .
Printr-o adresa de la primarie m-au informat ca terenul reprezinta domeniul public al municipalitatii.
Ma poate ajuta cineva sa-mi dea un sfat de unde sa incep si cu ce documente?
Multumesc anticipat
:help:
Cel mai recent răspuns: mikiba , utilizator 16:11, 30 Ianuarie 2009
Puteti incepe de la arhivele statului, arhiva directiei de taxe si impozite, registrul de transcriptiuni inscriptiuni (arhiva).
Ati formulat notificare de restituire in baza legilor speciale?

Av. Cermak Iuliana
privitor la certificatele de deces si nastere al acestora va puteti adresa unui birou notarial care poate solicita primariei in care s-a inregistrat nasterea si decesul acestora " certificate pentru uzul organelor statului "
Multumesc nu am depus nici o cerere , in septembrie 2008 ne-am interesat de teren la indemnul unor prieteni .Atunci am solicitat primariei regimul juridic al terenului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz cerere de intabulare iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Cine este proprietarul terenului ? ce cuprinde terenul ? ce inseamna completare teren ? cristiannegru cristiannegru Subiect: Bunicii au fost proprietari - ai unui lot ajutator dat de CAP ? 1. - Ce inseamna ca, pe timpul CAP, i s-a dat ca lot ajutator 0,12 ha teren acasa ... (vezi toată discuția)
Retrocdari si reparatii pelegea 10/2001 negut negut Primara a emis,in baza Legii 10 o Dispozitea cu propuneri reparatorii, solicitata de mostenitori pt.un teren si cladirea aferenta demolata, dar numai ... (vezi toată discuția)