avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Sunt salariata intr-o institutie de stat si doresc sa stiu care sunt modalitatile de plata in conditiile in care muncesc suplimentar in locul unei colege aflata 3 luni in concediu fara plata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 5 Noiembrie 2012
Este o situatie care se practica ... va fi foarte greu de obtinut ceva , decat in urma negocierii cu anagjatorul dvs.
Nu are cine sa preia atributiile colegei mele aflate in concediu fara plata . Suntem singurele contabile din unitate . Eu doream sa stiu daca pot fi platita pentru acest cumul de functii in conditiile in care preiau toate atibutiile colegei.
Exista aceasta posibilitate ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Anonimmus Anonimmus Buna ziua, Am functia de baza la o institutie, iar in cadrul aceleiasi institutii mai primesc atributiile unui alt post, care inca nu este vacant (angajata a ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii din concediu fara plata TheoMe TheoMe Cum pot sa procedez daca am facut o cerere de concediu fara plata pe o perioada de timp si vreau sa revin mai devreme? (vezi toată discuția)
Compatibilitate functii PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Intr-o institutie publica CRESA, magazinerul de acum a absolvit scoala sanitara si unitatea are mare nevoie de de personal la copii si in acelasi ... (vezi toată discuția)