avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sponsorizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sponsorizare

sunt I.I.si vreau sa sponsorizez un eveniment cultural si sportiv la o scoala. ce trebuie sa fac si in baza carei legi? un model de contract de sponsorizare unde gasesc? multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:21, 5 Noiembrie 2012
Pentru cei ce tin evidenta contabila în partida simpla la cheltuielile de sponsorizare si mecenat efectuate conform legii, în limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata conform alin. (6) al art. 49 din Codul fiscal, folositi tot un contract de sponsorizare clasic. Dati o cautare pe net si aveti multe modele ca si cel de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare directa sportiv nracolta nracolta Din cate am inteles din legea sponsorizarii, poate fi sponsorizata \"[i][b]d) orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul ... (vezi toată discuția)
Deducere contributie asigurare privata de sanatate vlad.aurelia vlad.aurelia Va rog sa-mi spuneti daca cineva cunoaste mai multe amanunte despre posibilitatea deducerii asigurarii private de sanatate pentru salariati si modul de ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare pentru intreprindere individuala alexandrada alexandrada Bun gasit! Detin o I.I. cu obiect de activitate \'\'activitati independente\'\' si am obtinut o sponsorizare pentru editarea unei reviste. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)