avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Termen pastrare carti in custodie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Termen pastrare carti in custodie

Speta mea este cam asa:

Societatea are ca obiect de activitate "difuzare carte in reteau proprie de librarii". In aceasta situatie in perioada 1995-1998 am primit carte in regim de "custodie " (Dar fara a incheia un act in acest sens) de la o editura de peste Prut. . De la acea data si pana in prezent cartea nu a fost vanduta, autorii nu mai sunt gasiti (domicilii schimbate, diferite probleme) si nici nu s-a mai prezentat nimeni sa o ridice.
Eu ce obligatii am in acest sens? trebuie sa mai pastrez cartile? Cat timp?

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - literatură salciacugetatoare salciacugetatoare ”În condițiile stabilite prin acest contract, Autorul, ca deținător al dreptului de autor, cedează de aici înainte, pe o perioadă de 5 ani, dreptul ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta florin2014 florin2014 Am incheiat un contract de publicare a unei carti pentru evaluarea nationala cu o editura. In contract la unul din puncte se precizeaza: Autorul se obliga: sa ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)