avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto masini cumparate din import
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto masini cumparate din import

Buna ziua!

O cunostinta este interesata de a cumpara un autovehicul din import. Taxa de inmatriculare calculata pe site-ul ANAF este aproximativ egala cu valoarea masinii. Se poate intenta proces pentru reucerea taxei de inmatriculare, inainte ca aceasta sa fie platita? Care sunt procedurile si pasii de urmat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 18:30, 5 Noiembrie 2012
Se poate intenta aceasta actiune.Trebuie sa va adresati unui avocat .Acesta va urma ptr dvs toate procedurile necesare .
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
cristinaruxanda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare taxa auto adimar52 adimar52 Pentru ca am gasit foarte multe variante,va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru returnarea taxei auto.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula un autoturism adus din germania fara plata taxei de poluare ? daca da care sunt pasii. mentionez ca sunt din judetul harghita croco_madness croco_madness Am cumparat o masina din germania in urma cu 2 zile. Dupa verificari pe internet am vazut ca taxa de poluare este undeva la 3000euro. Am inteles ca in iasi si ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism second hand alexandruvisan alexandruvisan Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce acte sunt necesare si care sunt pasii pentru a cumpara un autoturism second hand? Va multumesc. (vezi toată discuția)