avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare Antena Gsm
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare Antena Gsm

Buna seara, s-a schimbat legea privind montarea antenei gsm adica se poate monta antena chiar daca o familie de la ultimul etaj nu ii de acord cu acest lucru si ce se poate face pentru a se impiedica montarea antenei ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:38, 6 Noiembrie 2012
Nu s-a schimbat nimic.
Inchirierea de catre un tert a unei portiuni din proprietatea comuna se face cu aprobarea majoritatii proprietarilor si cu acceptul tuturor proprietarilor direct afectati.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
elga50, moderator
De la asociatie imi spune ca poate monta antena si fara acordul meu , numai ca nu o pune deasupra unde stau eu, o monteaza mai in lateral imi spune ca sa schimbat legislatia.
Mentionez ca stau la ultimul etaj si sunt impotriva montarii antenei.
Ce pot sa fac ca antena sa nu fie montata?
Spuneti-i sa va arate cum s-a schimbat legislatia.
Pentru a monta o antena GSM este nevoie de declaratia notariala a proprietarilor de la ultimul etaj.
si daca monteaza antena fara acordul meu ce pot sa fac sa o dau jos?

Alte discuții în legătură

Conditii legale pentru montarea unei antene pentru internet. ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua. Aş dori să ştiu ce paşi trebuie făcuţi pentru a împiedica montarea unor antene de internet pe acoperişul blocului. Sunt proprietarul unui ... (vezi toată discuția)
Amplasare antena gsm V1978 V1978 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei probleme. Blocul nostru are 2 scari fiecare cu asociatia sa de proprietari. La scara ... (vezi toată discuția)
Acord montare antena gsm xp-kry xp-kry Se doreste montarea unei antene GSM pe terasa unui bloc compus din patru scari.Antena se monteaza la scara 1.Acordul pentru montarea antenei trebuie sa il dea ... (vezi toată discuția)