avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie sau reglementari privind asigurarea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie sau reglementari privind asigurarea de parcare pentru un club de noapte

Buna ziua
As dori sa stiu daca proprietarul unui club de noapte poate fi conditionat sa asigure parcare pentru clienti
.Pe strada unde locuiesc exista un club de noapte cu o capacitate de 250-300 locuri , vin tinerii astia parcheaza cum vor ei nu poti intra in curte cu masina ta chiar nici pe usa de persoane fiindca strada este ingusta parcheaza chiar pana la perete ,un vecin a mers sa intrebe in bar a cui este masina cu nr. pt a fi trasa din fata portii sale sau certat apoi a fost batut de mai multi tineri .Este ceva de groaza ,patronul nici nu vrea sa discute despre asa ceva

CE SA FAC???

Alte discuții în legătură

Blocare acces in garaj. gheoiu gheoiu Buna seara Locuiesc la casa si am hotarat acum un an sa mi fac loc in curte ,pt a parca masina . Sa nu o mai las in strada. Pe scurt problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Trei vecini au 7 masini intr-o parcare "la liber", in scheii ... raduflo3 raduflo3 Trei vecini au 7 masini intr-o parcare \"la liber\", in Scheii Brasovului Locuiesc in Schei unde strazile sunt foarte inguste. In dreptul casei mele exista ... (vezi toată discuția)
Procedura pt instalare semn parcarea interzisa MANOIL MANOIL CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE PT A FI INSTALAT UN SEMN DE CIRCULATIE PARCAREA INTERZISA INTRE ANUMITE ORE CU EXCEPTIA LOCUITORILOR RIVERANI. UNDE LOCUIESC ... (vezi toată discuția)