avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PROCEDURA PT INSTALARE SEMN PARCAREA INTERZISA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PROCEDURA PT INSTALARE SEMN PARCAREA INTERZISA

CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE PT A FI INSTALAT UN SEMN DE CIRCULATIE PARCAREA INTERZISA INTRE ANUMITE ORE CU EXCEPTIA LOCUITORILOR RIVERANI.
UNDE LOCUIESC ESTE SITUAT UN CLUB DE NOAPTE IAR LA SFARSIT DE SAPTAMANA ESTE PLIN DE TINERI CU MASINI DE FITE ,NU POTI INTRA SI IESI DIN CURTI UNEORI DACA INTRA UN CAMION CLAXONEAZA PANA VIN PROPRIETARII MASINILOR SA LE MUTE STRADA FIIND INGUSTA .
CUI TREBUIE SA NE ADRESAM PT INSTALAREA UNUI SEMN DE CIRCULATIE PARCAREA INTERZISA TREBUIE INDEPLINITE CEVA CONDITII SAU PROCEDURI.IMI RECOMANDATI CEVA LEGISLATIE PT ASA CEVA

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:19, 6 Noiembrie 2012
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie autorizat si competent sa monteze astfel de indicatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie sau reglementari privind asigurarea de parcare pentru un club de noapte MANOIL MANOIL Buna ziua As dori sa stiu daca proprietarul unui club de noapte poate fi conditionat sa asigure parcare pentru clienti .Pe strada unde locuiesc exista un ... (vezi toată discuția)
Restrictionare auto: pot cere inlaturarea unui semn de circulatie? PopAndreiCatalin PopAndreiCatalin As dorii sa stiu daca se poate si in ce conditii, sa cer suspendarea unui semn de circulatie cu accesul interzis pentru riverani,pe strada unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Acces interzis cu excepția riveranilor monik1 monik1 Bună ziua, Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia ... (vezi toată discuția)